Forbrukslån

Livets sider

Det er mange måter å bli rik på. Noen finner opp en ny dings eller en app som selger verden over, andre blir konsernsjefen og andre blir mestere i en verdensomspennende idrett hyllet av millioner av mennesker.

Noen går sine egne veier og andre tar veier som ikke er helt risikofrie. Noen går på gigantsike smeller, og må betale tilbake resten av livet. Men man kan komme langt dersom man har enkelte egenskaper og et forbrukslån fra Fair-laan.no.

Ideen som endret alt

Du fikk en ide om at avkastningen på salg av antikviteter er større enn tapet på opptak av forbrulslån, og du hadde kjennskap til mange som handlet med gamle antikviteter og snurrepipperier. Så du åpnet laptopen og det tok ikke lang tid før du hadde det ene lånet etter det andre foran deg på skjermen, og du kunne bare velge og vrake.

Det du så gjennom først, var vilkåra og betingelsene på de ulike lånene, og etter hvert fant du fem stykker du ville ta en nærmere titt på. De virket alle gunstige og fine. Dermed var det bare å presentere forretningsplanen din med dine personale dokumenter. Og der etter sende en flott søknad til de fem aktuelle låntakerne. Kort tid etter rant det inn meldinger om forbrukslån som du hadde fått tilbud på.

Alle ville gi deg et forbrukslån på dagen. Noen ville tilby deg et forbrukslån på timen også, for planen din var så god at alle hadde tro på den. Valget var lett, du gikk for det forbrukslånet med de beste betingelsene, og som du ville få den laveste månedssummen å betale. Du forsikret deg om at lånet kunne betales ned fortere enn planen, slik at du ikke ble bundet til den høyere renta dette gav. Du kjøpte så inn en del antikviteter som du visste hadde stor interesse blant samlere og andre som var pengesterke personer.

Gjennom ulike auksjoner fikk du mange flotte lamper blant annet til en kjempegod pris. Disse solgte du deretter med veldig god fortjeneste. Du hadde gjort dine første salg, og du var i fyr og flamme. Endelig var du igang. Etter første måned hadde du solgt antikviteter for over 10000 kroner, og nå skulle du betale første avdrag. Det var på 1459 kroner. Dette går over all forventning.

Forbrukslån

Visjonen framover

Du hadde formål om å bli totalt selvstendig og dermed skulle leve av videresalg av disse varene. Derfor hadde du satt deg et stramt budsjett i starten. Du hadde et gammelt hus som ble arvet for noen år siden, så du hadde ikke noe gjeld på dette. Du hadde kun de faste utgiftene, pluss at du hadde kjøpt deg en gammel Caravelle for noen år siden. Den fraktet du en del av antikvitetene med nå.

Du var rimelig drevet på data, så egen hjemmeside og konto på ebay hadde du opprettet. Firma navn og alt ble sendt inn og du hadde blitt selvstendig næringsdrivende. Så nå var det bare å fortsette det gode drivet. Du hadde skapt ditt levebrød gjennom en vakker ide og et forbrukslån som du hadde fått på dagen.